Η Ιστορία μου

Το όνομά μου είναι Κατερίνα Παπαϊωάννου. Από πολύ μικρή ηλικία γνώριζα ότι ήθελα να ασχοληθώ οπωσδήποτε με τη Μουσική, που αποτελεί φυσικό τρόπο επικοινωνίας για εμένα, όπως και με τα παιδιά, τα οποία σέβομαι κι αγαπώ.

Οι κύριες σπουδές μου είναι πάνω στον κλάδο Τεχνολογίας του Ήχου και των Μουσικών Οργάνων, στην Ηχοληψία και την Μουσική Παραγωγή. Για μένα, η Μουσική ήταν ανέκαθεν αυτή που ρύθμιζε το συναίσθημα, τη διάθεση, ακόμη και τις αποφάσεις μου. Πέρα όμως από την Μουσική, πάντα μου άρεσε να διαβάζω και να αναζητώ τη γνώση.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 συνέχισα τις σπουδές μου, αυτή τη φορά σε διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη Σχολή Life Coaching και αυτή η απόφαση μου άλλαξε τον πραγματικό σκοπό της ζωής μου. Προσωπικά, το Life Coaching εμπλούτισε τις υφιστάμενες δεξιότητές μου, καθιστώντας με ακόμη πιο ικανή να αντεπεξέλθω σε κάθε πτυχή της ζωής μου. Κατακτώντας τις μεθόδους του Life Coaching, ανέλαβα ίσως για πρώτη φορά την ευθύνη των πράξεών μου, ξεκλείδωσα ταλέντα που δεν πίστευα ότι κατείχα, δημιούργησα σχέσεις με βάση την αρμονία κι αγάπη. Εντόπισα ποιες πεποιθήσεις, που είχα από την παιδική ηλικία και οι οποίες με ακολουθούσαν μέχρι την ενήλικη ζωή μου, με απομάκρυναν από όλα αυτά που πραγματικά ήθελα.

Πέρα από το Coaching, τρέφω μεγάλη αγάπη και σεβασμό προς τα παιδιά. Όραμά μου είναι να βοηθήσω τα σημερινά παιδιά, μέσω της προπόνησης και καθοδήγησης, να γίνουν ισχυρότερα, πιο ανθεκτικά και πιο σίγουρα για τον εαυτό και τα «θέλω» τους. Να μπορούν με τις δεξιότητες που θα «ξυπνήσουν» να

αξιοποιούν τις δυνάμεις τους σε κάθε δυσκολία, ώστε να αγγίξουν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Μέσα από την καθοδήγησή μου, τα παιδιά μπορούν να γίνουν ηγέτες της ζωής τους και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή, με συναισθηματική ανθεκτικότητα.

Κατερίνα Παπαϊωάννου

Επικοινώνησε μαζί μου για μια 30λεπτη ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία!

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσεις εάν το Kids Coaching θα βοηθήσει το παιδί σου είναι να το δοκιμάσεις.

Κλείστε μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία